De stem van Isa - Van Bourgondië, Christel, 1961-; Leenhouts, Jolet (Deventer : Van Tricht, 2010)
Ooit speelde Isa piano. Nu is ze veertien en is doof geworden. Maar ze drumt als de beste. Ze voelt het ritme met heel haar lijf. Muziek is haar redding, haar andere stem. Binnenkort krijgt ze een CI. Blijft de muziek dan wel hetzelfde? Isa wil niet bij de dovenwereld horen, maar waar hoort ze dan bij?