Wat doven zeggen : onderzoek naar de socio-educatieve leefsituatie van volwassen doven en slechthorenden uit het buitengewoon onderwijs in Vlaanderen - Broekaert, Eric, 1951-2016; RUG. Vakgroep orthopedagogiek; Bogaerts, Jan; Clement, Jean-Paul (Leuven : Garant, 1994)
Lit.opg.
Keywords: Deaf -- Education -- Belgium -- Flanders; Deaf -- Belgium -- Flanders; Deafness -- Social aspects -- Belgium -- Flanders; Orthopedagogiek -- Fysieke handicaps; Orthopedagogiek -- Zintuigstoornissen