Mijn baby is doof. - Fevlado; Ryckaert, Jorn (Gent : Fevlado, 2013)
Deze documentaire bevat leerrijke informatie, gericht op ouders van een dove baby en diens omgeving. De informatie wordt aangebracht vanuit de ervaringen van ouders en dove jongeren en vanuit de expertise van wetenschappelijke onderzoekers. Aangezien 90 tot 95% van de dove kinderen geboren wordt in een gezin dat zelf niet doof is, krijgen hun families een mooie kans om een nieuwe taal te leren en die samen met het dove kind te ontwikkelen. Fevlado vzw biedt jullie waardevolle informatie vanuit de Dovengemeenschap!