De ondernemersgids : alle basisinformatie voor elke zelfstandige. (Leuven : Indicator, 2013)
De ondernemersgids' is het meest volledige naslagwerk voor u als ondernemer. Alle domeinen waarmee u als zelfstandige of bedrijfsleider in aanraking komt, zijn opgenomen in dit boek. Editie 2013 is volledig geactualiseerd en up-to-date met alle begrotingsmaatregelen en wetswijzigingen die de regering in 2012 heeft ingevoerd.