De wondere wereld van doven - Otterspeer, Gomer; Geursen, Margot; Péli, Andras (Utrecht : Stichting Gebarencafé XL, 2013)
In dit boek word je wegewijs in ons wereldje! Je leert onze cultuur stapsgewijs begrijpen, je maakt kennis met onze gewoontes, aparte normen en waarden en zelfs onze komische manier van gebaren en praten! eigenlijk zijn wij heel gewoon!