Teamtolken in de praktijk : de nieuwste ontwikkelingen - Muntendam, Josje; Sluis, Irma; de Wit, Maya, 1968-; van Dijken, Lianne (Ugchelen : NBTG, 2006)
NBTG verslag van de EFSLI conferentie in Praag. Thema van de conferentie: Teamtolken. In dit verslag lees je artikelen over het inzetten van teamtolken, zowel dove als horende tolken, in situaties voor doofblinden en het theater. Daarnaast o.m. over de geschiedenis van het teamtolken en tolktechnieken.