Kunstenfestival Watou 2014 : over klein geluk in tijden van overvloed : verzamelde verhalen #06 - Moeyaert, Jan; Lagae, Magalie; Daeninck, Liesbet (Schore : Vzw P'ART, 2014)
Catalogus van Kunstenfestival Watou. In 2014 was het sociaal-artistieke luik van het Kunstenfestival een samenwerking van Fevlado-Diversus, Kunstkring Ogenblik en Kurt Vanmaeckelberghe. "Niets is bestendig" werd een cross-mediaal kunstwerk dat inspeelt op de poëtische kwaliteiten van gebarentaal en de kracht van de zuivere beeldtaal.
Publ. n.a.v. het kunstenfestival te Watou van 5 juli tot 31 augustus 2014