A comprehensive guide to sign language interpreting in Europe : 2016 edition - de Wit, Maya, 1968- (San Bernardino : M. de Wit, 2016)
Geeft een overzicht van de status van tolken gebarentaal in Europa m.b.t. organisaties, werkgelegenheid, opleidingen en erkenning van gebarentaal. De publicatie is gebaseerd op de uitkomsten van een vragenlijst in 45 Europese landen en regio's.