Haan zoekt kip zonder slurf - Meerveld, Wajira (Twello : Van Tricht, 1996)
Geschreven en getekend voor kinderen van 2 jaar tot 6 jaar; kinderen vanaf 6 jaar kunnen dit boek zelf lezen
Keywords: Nederlandse letterkunde; Jeugdliteratuur: van 7 tot 12 jaar; Jeugdliteratuur: tot 6 jaar; Verhalend proza