Kinderen van de stilte. - O'Brien, Sarah (London : BBC, 1992)
De documentaire vertelt het verhaal van twee dove zussen Sarah (19) en Joanne Robinson(17). Zij hebben de 1e jaren op advies van doktoren zoveel mogelijk geprobeerd contact te maken met de horende omgeving. Pas later leerden ze de gebarentaal. Tegenwoordig begrijpt men steeds beter dat doven niet alleen in een horende wereld leven maar ook in hun eigen wereld.