Alle hens aan dek. Deel 3 - Dros, Imme, 1936-; Janssen, Ruud; Kraan, Hanna, 1946-2011; Mohr, Daria; Schmidt, Annie M. G., 1911-1995; Schubert, Dieter, 1947-; Schubert, Ingrid, 1983-; Tellegen, Toon (Antonius Otto Hermannus), 1941- (Den Haag : De gebarenwinkel, 1994)
Kinderliteratuur vertaald in de Nederlandse Gebarentaal. Een stem volgt de gebarentaal op de voet.
Bevat: De o van opa / Imme Dros. De boze heks is weer bezig / Hanna Kraan. Het beertje Pippeloentje / Annie M.G. Schmidt. Woeste Willem / Ingrid & Dieter Schubert. Sebastiaan / Annie M.G. Schmidt. Juffrouw Kachel / Toon Tellegen.
1 dvd-video (50 min.) : kleur, geluid