Aanbevelingen van Helios : Europese werkgroep betreffende CI voor kinderen. (Gent : vzw Cultuur voor Doven, 1996)
Aanbevelingen in verband met het gebruik van de Cochleaire Implant, met aandacht voor audiometrische, medische en psychologische selectiecriteria; afdoende gehoorrevalidatie; kinderrechten en het gebruik van gebarentaal.