Cochleaire implants : getuigenissen. (Gentbrugge : vzw Cultuur voor Doven, 1996)
Getuigenissen van de moeder van twee geïmplanteerde kinderen, een dove volwassene met Implant en een doofgeborenen volwassene die bewust heeft gekozen om zich niet te laten implanteren. Opgenomen tijdens de studiedag Cochleair Implant op 23/11/1996 in Gent.