Mandy, psychologisch drama, 1952.
Harry en Christine, een jong koppel ontdekken dat hun dochterje 'Mandy' doof is. Harry denkt bovendien dat Mandy dom is en dat ze nooit zal kunnen praten. Christine daarentegen wil Mandy naar een dovenschool sturen waar ze zal leren liplezen en spreken. Harry wil hier niets van weten. Na een hevige ruzie gaat Christine er vandoor met Mandy.