Terechtgesteld : Duitse executies in Oost- en West-Vlaanderen 1941-1944 - De Craene, Tim, 1986- (Erembodegem : Flying Pencil, 2009)
Over Duitse executies in WOII met onder meer het verhaal van de dove Remi Cours, de eerste Belg die werd gefusilleerd.
Bibliogr. p. 190-198