Ongehoorzaam - Gardner, Whitney; De Graaf, Renée (Amsterdam : Querido, 2017)
Gardner brengt in dit originele boek veel samen: dovencultuur, discriminatie, seksualiteit, vriendschap, body image, vertrouwen, verraad.....