Wonderstruck. - Haynes, Todd (S.l. : The Searchers, 2018)
Verfilming van het boek Het Wonderkabinet van Brian Selznick. Met dove actrice Millicent Simmonds
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Taalkeuze: Engels, Frans