Doof kind. - De Ronde, Alex (S.l. : Cinemien, 2018)
Filmmaker Alex de Ronde schetst een liefdevol en ontroerend portret van zijn zoon, de aanstekelijke dove Tobias, die vol in het leven staat en zichzelf bepaald niet zielig vindt.