Wegwijzer : over het slim delen van schoolinfrastructuur. - Sere, Leticia (Brussel : Politeia, 2018)
Ruimte delen is ruimte creëren. In de toekomst is het dus van groot belang dat schoolinfrastructuur buiten de schooluren ook voor andere doeleinden kan worden gebruikt. Scholen hebben namelijk een belangrijke functie als 'maatschappelijk vastgoed' en als kloppend hart voor de hele buurt