Van horen zeggen : mondelinge geschiedenis in de praktijk - Crul, Charlotte; De Wever, Bruno, 1960-; François, Pieter, 1979-; Rzoska, Björn, 1973- (Schaarbeek : Vlaams Centrum voor Volkscultuur, 2005)
Wat is mondelinge geschiedenis? Hoe begin ik aan een project mondelinge geschiedenis? Hoe interview ik een getuige en hoe ontsluit ik mijn interviews? Het antwoord op deze en vele andere vragen kan je terugvinden op deze DVD en in de bijhorende projectengids.
Keywords: Oral history