Som en syskonkedja. Döfstumföreningen 1968. - Lundström, Beata (Stockholm : Stockholms dövas Förening, 1995)
Geschiedenis van en naar aanleiding van het 125 jarig bestaan van deze dovenvereniging uit Stockholm, Zweden.