Niet gehoord? Slim gezien! : stille klokken, wekkers en bellen voor dove mensen vroeger en nu. - Ameloot, Vincent; Heyninck, Filip ([Zwijnaarde] : Doof Vlaanderen, 2017)
Een mooi uitgegeven strip die de leek meteen een heel eind op pad helpt bij de geschiedenis van dove mensen. Zo zie je opflitsende lampen die de dove mens duidelijk maken dat er aangebeld wordt, we zien hoe gebarentaal administratief een hele hulp is om dove mensen dezelfde rechten te geven als de horenden, maak kennis met James Wilson, de eerste dove chauffeur die de buitenspiegels uitvond om als dove persoon veilig te rijden, ...
Strip