Roman Signer : Projet pour un jardin - Openluchtmuseum voor Beeldhouwkunst Middelheim (Antwerp, Belgium); Boons, Pieter; Mack, Gerhard; Nooteboom, Cees, 1933-; Weyns, Sara, 1979- (Antwerpen : Middelheimmuseum, 2016)
De publicatie 'Roman Signer - Projet Pour un Jardin' is een prachtige uitgave geworden met veel photospreads, een essay door Gerhard Mack en een bijdrage van Cees Nooteboom. Het boek biedt een overzicht van alle werken die Roman Signer in het verleden en speciaal voor de tentoonstelling 'Projet Pour un Jardin' (2016) in het Middelheimmuseum realiseerde. Naast prachtige foto's van de verschillende kunstwerken door Simon Vogel en Aleksandra Signer, bevat de publicatie een essay van Gerhard Mack over het werk van Signer in het Middelheimmuseum, met referenties naar andere werken van de kunstenaar. Verder vindt u in het boek ook een bijdrage van Cees Nooteboom over een werk van Roman Signer en een epiloog door Sara Weyns en Pieter Boons, de curatoren van de tentoonstelling 'Projet Pour un Jardin'. Exhibition: Middelheim Museum, Antwerp, Belgium (29.10.2016-04.04.2017).
Catalog of an exhibition
Includes bibliographical references (pages 138-139).
Texts in Dutch, English and French.
Keywords: Signer, Roman, -- 1938- -- Exhibitions; Signer, Roman, -- 1938-.; Installations (Art) -- Switzerland -- Exhibitions; Performance art -- 21st century -- Switzerland -- Exhibitions; Steel sculpture, Swiss -- 21st century -- Exhibitions; Video art -- 21st century -- Switzerland -- Exhibitions