Integration der Triebe : die Triebvermischten - Szondi, Leopold, 1893-1986 (Bern : Huber, 1984)
Psychoanalist Leopold Szondi legt in dit boek uit hoe je aan de hand van zijn gekende test moet opmaken in hoeverre onze aangeboren drift bepaalt wat we doen ... of niet doen.
Keywords: Psychoanalytic theory; Psychoanalytic therapy; Triebpsychologie; Triebdynamik