Wie zal het zeggen - Buekenhout, Paul, 1955-; Cool, Alexandra; Devriendt, Mirjam; Dewulf, Bernard, 1960-2021 (Leuven : Uitgeverij P, 2017)
Publicatie naar aanleiding van een sociaal-cultureel project 'De Alzheimer Code' dat pleit voor meer aandacht voor dementie. Fotografe en beeldhouwster Alexandra Cool stelt sculpturen en portretten tentoon van mensen met de ziekte van Alzheimer te Tervuren. De tentoonstelling wordt doorweven met gedichten van o.a. Bernard Dewulf