Mechanical Systems Drawing Vol. 2 - Berit, Emma; Kneebone, Mathew, 1982-; åbäke (London : Dent-De-Leone, 2015)
Als kind werd de zus van Matthew Kneebone getroffen door de bliksem: ligt hier de oorsprong van Kneebone's werk, de lijnen en draden die door de ruimte heen snijden, de lichtvlekken die opdoemen in de donkerte, ...?
Pagina's zijn ongenummerd
Published on the occasion of the exhibition "Das Denken unterbrechen" at Sitterwerk, Sittertalstrasse 34 CH-9014 St. Gallen Switzerland
Tentoonstellingscatalogus