Dietrich Bonhoeffer, 1906-1945 : een biografie - Schlingensiepen, Ferdinand, 1929-; Dekker, G. (Gerard), 1931-2017; Den Hartog, Gerard (Utrecht : Uitgeverij Kok, 2017)
Levensbeschrijving van de Duitse theoloog, onder meer bekend om zijn verzet tegen de nazi's.
Met literatuuropgave, register.
Keywords: Bonhoeffer, Dietrich, -- 1906-1945.