A street concert : gezongen portretten op doek. - Embrechts, Pieter, 1972-; El Bouayadi, Imad; Simons, Liliane; Zahnoun, Abdelkader (S.l. : S.I. Records, 2018)
Theaterdier, acteur, songsmid en zanger Pieter Embrechts interviewde de voorbije jaren boeiende mensen die leven, wonen, werken en wandelen op de Antwerpse Turnhoutsebaan, de plek waar hij zelf ook woont. Het resultaat is een indringende en ontroerende voorstelling waarin de verhalen van de mensen verteld worden via songs en filmische portretten. Een kruisbestuiving van cinema, docu, muziek, lied, theater en vertelling.
Deze uitgave hoort bij de gelijknamige theatervoorstelling. Bevat tekst en foto's.