Jacob van Maerlant's Naturen bloeme - van Maerlant, Jacob, ca. 1235-1300; Verwijs, Eelco, 1830-1880 (Groningen : J.B. Wolters, 1878)
Middeleeuwse botanische encyclopedie
Oorspr. in afl. verschenen. 1e afl. 1872.
Twee delen in 1 band.
Keywords: Bestiaries; Natuurlijke historie; Didactische poëzie (teksten).