KASK films 2014 - De Groen, Jacky; Desiere, Ruben; Dhont, Lukas; Legiest, Yuri; Oosterlinck, Ian; Plettinx, Mirjam; Raeymaekers, Karolien; Raman, Renate; Rathé, Sarah; Vandenabeele, Pieter; Vervaeke, Ann-Julie (Gent : KASK, 2014)
Deze bijna twee uur durende compilatie van kortfilms werd in 2014 geproduceerd door de Koninklijke Akademie voor Schone Kunsten, Gent. De compilatie bevat de masterprojecten van studenten Film en Animatie. Deze dvd is dus een eerbetoon aan die jonge en getalenteerde filmmakers die erin slagen interessante, bekroonde films te maken in moeilijke omstandigheden en met krappe budgetten. Elk van de films getuigt van een andere visuele benadering, sfeer en inhoud. Het zijn sterke persoonlijke statements van jonge filmmakers aan het begin van een veelbelovende carrière .
Drietalig Nederlands/Engels/Frans