Dirk Van Severen. - Van Severen, Dirk (S.l. : s.n.)
Foto's, installaties, tekeningen, schilderijen, video, ...: Dirk Van Severen is een multidisciplinair kunstenaar die vooral gebruik maakt van het menselijk lichaam om zijn boodschap uit te dragen. Liefde en dood zijn zonder twijfel de belangrijkste thema's in zijn werk. Deze uitgave toont ons een beeld van de variatie binnen het werk van Van Severen: we krijgen tekeningen, foto's, installaties, ... te zien. Vooraan in het boek zit een adreskaartje van de kunstenaar met de nodige gegevens om hem te contacteren. Dit doet me vermoeden dat het een eigen uitgave is en moet gezien worden als promotiemateriaal van de kunstenaar zelf, te vergelijken met de fotoboeken die fotografen rondsturen wanneer ze zich kandidaat stellen voor bepaalde opdrachten of tentoonstellingen.