Schrijven : van verslag tot eindwerk : do's & don'ts - Pollefliet, Leen; Herr Seele, 1959- (Gent : Academia Press, 2011)
Pollefliet geeft niet alleen uitleg bij facetten zoals structuur en vormgeving van een eindwerk of verslag, als afsluiter krijg je ook nog eens een opsomming van de meest voorkomende taalproblemen en een checklist om nog eens na te kijken of de kwaliteit van je werk wel degelijk goed zit