Ethos van de Broeders van Liefde - Stockman, René, 1954- (Gent : Broeders van Liefde, 2002)
Oorsprong en visie van de Broeders van Liefde, inspirerende en belangrijke figuren, filosofische en religieuze oriëntatie en de missie van de Broeders van Liefde komen aan bod in dit werk.