Inside/out : Stéphanie Leblon. - De Pondt, Paul; Lodermeyer, Peter (S.l. : Leblon, 2012)
Beeldend kunstenares Stéphanie Leblon woont en werkt in Gent en legt zich toe op tekeningen, schilderijen en gouaches. Ze behaalde haar Meestergraad in de Schilderkunst aan het Hoger Instituut Sint-Lucas Gent. Portretten, landschappen en figuren komen aan bod in haar werk. Er zit duidelijk psychische geladenheid in haar werk: pijn, angst, berusting, ... komen in je opborrelen bij het zien van haar oeuvre. Deze drietalige catalogus geeft een mooi beeld van haar werk: Inside/out was een solotentoonstelling van haar die in 2013 liep in de Gentse Jan Dhaese Gallery.
Nederlands, Engels en Duits
Keywords: Leblon, Stephanie, -- 1970.