F#1-13 - De Cleene, Arnout, 1986-; De Cleene, Michiel, 1988- ([Gent] : Art Paper Editions, 2017)
Deze uitgave werd gepresenteerd op 17 september 2017 bij de sluiting van het evenement "Museum of Moving Practice" in het Gentse Design Museum. Een vlag werd geheven op het dak van het museum bij deze presentatie: onderwerp van het project F#1-13 was immers het volgen van een vlag die 39 dagen lang geplaatst werd op het Jan Hoetplein voor het Stedelijk Museum van Actuele Kunst (SMAK). De windsnelheid werd gedurende die periode gemeten, het oppervlak van de vlag werd regelmatig gefotografeerd, en uit deze data onstond dit werk van kunstenaars Arnout en Michiel De Cleene. In samenwerking met HoGent en KASK. Het evenement liep van 12/02/2017 tot 20/03/2017