Evanescences et Résurgences : sur la disparition et la résurrection des formes - Angelet, Benoît, 1950-; Fogli, Andrea, 1959- (Rome : Odilon, 2011)
Filosoof Benoît Angelet geeft in dit boekje uitleg bij het thema vormgeving: het nimmer stoppende proces van vormen die ontstaan ... en terug verdwijnen. Het betoog wordt sober geïllustreerd met potloodtekeningen van Andrea Fogli, een kunstenaar wiens werk eerder al te zien was in het MSK en het SMAK te Gent.