Beelddocument 4: The empty spaces / Beelddocument 5: Edipo Re Visual arts based on Pasolini. - De Wachter, Jan, 1960- (S.l. : s.n.)
Kunstenaar Jan De Wachter stelt in dit werkje enkele reeksen uit zijn oeuvre voor: "The empty spaces" en "Edio Re". De veelzijdigheid van zijn werk komt duidelijk naar voor in dit boekje. Hoogst waarschijnlijk een boekje uitgegeven in eigen beheer.