Beelddocument 1: Shostakovich/Michelangelo / Beelddocument 2: Abandonment and desolation. - De Wachter, Jan, 1960- (S.l. : s.n.)
Jan De Wachter stelt twee reeksen voor uit zijn werk. De afgebeelde reeksen maken duidelijk dat De Wachter een veelzijdig kunstenaar is. Deze uitgave is waarschijnlijk een uitgave in eigen beheer.