Andrea Fogli : la stanza nuda ; diario delle figure. - Fogli, Andrea, 1959-; Ceccardi, Fabrizio; Gabutti, Lorenzo (Mantova : Maurizio Corraini, 2004)
De Italiaanse kunstenaar Andrea Fogli kent vele manieren om zich uit te drukken. Als filosoof is hij heel vaardig met de pen en verder leeft hij zich uit in schilderijen, sculpturen, tekeningen, foto's, video's en performances. In dit werkje komen maken we kennis met zijn tekeningen en sculpturen.
Keywords: Fogli, Andrea, -- 1959-.