Tijdlijn : wetenschap & techniek - Goes, Peter, 1968- (Tielt : Lannoo, 2019)
Duik in de geschiedenis van wetenschap en techniek, van de vroegste werktuigen tot de meest recente uitvindingen. Welk metaal werd als eerste bewerkt in de prehistorie? Hoe zag de centrale verwarming van de Romeinen eruit? Welke afstand legde de eerste gemotoriseerde vlucht af? In welk jaar werd de eerste video geüpload naar YouTube? En zal men de mammoet kunnen klonen en opnieuw tot leven wekken? Ontdek op elke schitterende kijkplaat de vernuftige vondsten van de mens
Industriële archeologie (rubricering Patrick Viaene)