Ajax - Sophocles, ca. 496-406 BC.; Auletta, Robert, 1940-; Sellars, Peter, 1957-; Tsypin, George (Amsterdam : International Theatre Bookshop, 1987)
Moderne bewerking van de tragedie van de klassieke Griekse toneelschrijver Sophocles, toegesneden op de Amerikaanse bemoeienissen in Midden-Amerika
Nederlandse en Franse tekst.