Art is hope. (Brussel : Cornette de Saint Cyr, 2018)
Veilingscatalogus van een kunstveiling die doorging in de Brusselse galerij Cornette de Saint Cyr op 9 september 2018. Heel uiteenlopend artistiek werk: tekeningen, schilderijen, foto's, installaties, ... Bij elke foto krijg je ook een woordje uitleg over de kunstenaar/kunstenares
Tweetalig Frans/Engels.