Nick Ervinck. - Decreus, Freddy, 1949-; Mouthaan, Alison (Lichtervelde : Nick Ervinck, 2012)
Publicatie n.a.v. Nick Everincks tentoonstelling GNI-RI sep2012 in het Gallo Romeins Museum in Tongeren. Professor Freddy Decreus geeft een woordje uitleg bij het werk van de kunstenaar. De tentoongestelde werken zijn 3D prints en polyester sculpturen.
Tweetalig Nederlands/Engels
Keywords: Ervinck, Nick, -- 1981-.