Photographies rares, de collection & de décoration. (Brussel : Cornette de Saint Cyr, 2016)
Veilingcatalogus van het Brusselse veilinghuis Cornette de Saint Cyr. Veiling ging door op 16 oktober 2016. Foto's van Misonne, Ghémar, Von Gloeden, Kessels, Henri Cartier Bresson, Hamilton, Mariën, Weegee, Friedlander, ... Portretten van Ensor, Dali, Beuys, Einstein, Casals, Churchill, Hemingway, Schweitzer, Gainsbourg, ...
Tweetalige (Nederlands/Frans)