200 jaar UGent in 200 objecten : van Dies Natalis tot Stichtingsdag - De Rynck, Patrick, 1963-; Deceuninck, Benn, 1960-2017; Dekeyser, Ann-Sofie; Goyvaerts, Agnes, 1947-; Gunst, Petra; Hendryckx, Michiel, 1951-; Mantels, Ruben, 1979-; Roels, Geert; Van Peteghem, Sylvia, 1955-; Verbeken, Pascal, 1965- (Lichtervelde : Hannibal, 2017)
Aan de hand van 200 objecten wordt de rijke geschiedenis van de UGent uit de doeken gedaan: het koninklijke bont van de toga's, de paperclips die meteen richting vuilbak verdwijnen wanneer documenten verwerkt worden door het archief, ...