Marcel Muss - Mecherlein, Klaus (München : Atelier Augustinum, 2018)
Planten, bloemen en bomen zijn het uitverkoren onderwerp van Muss: ze zijn voor hem een symbool van zuiverheid en vrijheid. Muss legt zich toe op hout- en linosneden. Atelier Augustinum is een atelier waar mensen met een geestelijke beperking hun fantasie kwijt kunnen in allerlei kunstvormen.
Tentoonstellingscatalogus
Keywords: Muss, Marcel, -- 1991-.