Moeder Teresa. Kom, wees mijn licht : de persoonlijke geschriften van de 'Heilige van Calcutta' - Gonxha Bejaxhiu, Anjezë, 1910-1997; Koldodiejchuk, Brian; van Velsen, Elizabeth (Baarn : Tirion, 2008)
Leven en werk van de befaamde missiezuster (1910-1997) met speciale aandacht voor haar geloofsleven, beschreven aan de hand van citaten uit haar brieven met uitvoerig commentaar.