Alzheimer : een ongevraagde, ongewenste, verwenste bezoeker - Borms, Magda (Leuven : Davidsfonds, 2012)
Borms beschrijft het aftakelingsproces van haar demente tante. Die werd tijdens haar laatste levensjaren steeds verstrooider en afweziger tot ze zich amper nog bewust was van wat er rondom haar gebeurde. In anekdotes en flashbacks toont Borms wat alzheimer aanricht bij patiënt en familie.