Eucharistieviering 31 mei 1986 St.-Baafskathedraal Gent. (Gent : s.n., 1986)
Tekstboek van de eucharistieviering ter gelegenheid van de 150ste verjaardag van het overlijden van kanunnik Triest
Teksten en liederen in het Nederlands en het Latijn.
Keywords: Triest, Pierre Joseph, -- 1760-1836.