Gracias : dagboek uit Latijns-Amerika - Nouwen, Henri J. M., 1932-1996; Stelling, Margreet (Tielt : Lannoo, 1985)
Eye-witness report on liberation theology in Latin America.
Keywords: Nouwen, Henri J. M., -- 1932-1996.